Verzenden met
Red Je Pakketje

  • Same day delivery

  • Integratie met de webshop
  • Direct contact met planners
  • CO2 Neutraal verzenden

Blog: De decemberdrukte

Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Elke ervaren webshop weet dat het in november en december ongelooflijk druk is. Voor de e-commerce is het een prachtige tijd vol met kansen om te groeien. Maar er is ook een keerzijde.

Red Je Pakketje verbindt

Wij zijn Red je Pakketje. Wij vormen de fysieke verbinding tussen de webwinkel en de klant. Internetverbinding maakt dat de klant vanaf grote afstanden de winkel kan bezoeken. Zonder een vervoerder als Red je Pakketje kan de afstand tot de klant echter niet overbrugd worden. Wij menen dan ook dat de fysieke verbinding, die wij tot stand brengen, van even groot belang is als de virtuele verbinding tussen de webwinkel en de klant.

Eenvoudige integratie met de webshop

Wij denken graag met je mee. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om zendingen bij ons aan te melden.

Werkwijze

Red je Pakketje is gespecialiseerd in same-day delivery. Niet alleen onze bezorgingen vinden op dezelfde dag plaats, ook webwinkels krijgen de optie om dezelfde dag nog starten. Voer je gegevens in, onderteken het SEPA-formulier en ontvang binnen 1 uur een pick-up tijd.

Diensten

Wij doen er alles aan om onze dienst aan iedere webwinkel aan te kunnen bieden. We denken namelijk dat same-day delivery in Nederland de nieuw norm wordt voor het verzenden van pakketten. Same-day delivery sluit immers naadloos aan op de behoefte van de moderne consument. Het leven is toch veel te kort om te moeten wachten?

Onze Partners