Over ons

Red Je Pakketje verbindt

Wij zijn de fysieke verbinding tussen de webshop en de klant. Dit is van hetzelfde belang voor een webshop als de internetverbinding die het mogelijk maakt om de “online” winkel te bezoeken vanaf grote afstanden. Zonder een vervoerder als Red je Pakketje is een webshop net zo regionaal als een “reguliere” winkel.

Deze verantwoordelijkheid nemen wij ontzettend serieus. Wij weten dat aan de deur de pakketdienst, in de ogen van de klant, een extensie van de (e)retailer is. Zonder open, vrolijke en duidelijke communicatie valt de harde inzet van de (e)retailer weg door de manier waarop het pakket wordt afgeleverd. Dit realiseren wij ons allemaal goed.

Het Same Day Delivery netwerk van Red je Pakketje is opgericht om juist hieraan te voldoen. Oprichter Sam Rohn was ontevreden over de bestaande partijen voor zijn webshop, Joylent.eu, en vond dat het sneller en beter kon. Juist daarom zijn wij gestart en zijn er al vanaf het begin keuzes gemaakt voor later. We leveren dezelfde dag dat we ophalen in heel Nederland exclusief de Waddeneilanden. Dit betekent dat er maximaal 10 uur zit tussen de pick-up en het aflevermoment. De klant hoeft voor ons maar een half uur thuis te zijn en dit tijdvak wordt door accuratere track en trace steeds kleiner. We rijden exclusief met eigen auto’s en met personeel dat bij ons op de loonlijst staat en tot in de tenen getraind is door eigenaar Tijs van Driel. We halen de pakketten met plezier bij de webshop op en doen dit alles voor €6,80 per pakket. Oh, en zei ik al dat we elk pakket CO2 neutraal leveren? Zonder meerprijs.