Diensten

Same day delivery

Same day delivery wordt volgens ons de nieuwe norm van pakketten versturen in Nederland. Deze service is gebaseerd op de wil van de klant. Niemand vindt het leuk om te moeten wachten. Daar is het leven echt te kort voor. Daarom doen wij er alles aan om iedere webshop van dit product te kunnen voorzien.

Bijzondere afmetingen

Ook voor pakketten die niet even gemakkelijk te versturen zijn kunnen wij oplossingen op maat aanbieden. Zo vervoeren onze wel getrainde chauffeurs dagelijks matrassen, vers producten (ook eieren ;), witgoed producten en nog veel meer. Renno weet precies tot hoever wij voor jou kunnen gaan. Je mag hem hier dan ook persoonlijk voor benaderen; renno@redjepakketje.com

Fulfillment

Om onze same day delivery tot nog later in de dag aan te kunnen bieden zijn we ook gestart met order fulfilment. Hierbij pakken wij alle gedane bestellingen in razend tempo maar ook voorzichtig in zodat ook deze dezelfde dag bezorgt kunnen worden.

Internationaal

We zouden onszelf niet ambitieus mogen noemen als we naast bovenstaande diensten niet ook over de hele wereld zouden verzenden. Daarom zijn we ook daar mee begonnen. Dat is bij ons helemaal niet ingewikkeld. Als je klant bent kan je gewoon je pakketten aanmelden en je krijgt van ons het juiste label terug van een van onze partners. Tijdens je daily pick up worden ook deze pakketten meegenomen. Wij zorgen ervoor dat ze bij onze partners in handen komen, die ze vakkundig transporteren naar het eindklant om weer iemand blij te maken met zijn of haar nieuwe aankoop.